WÜSTHOF Japonský nôž kuchársky čínsky Wüsthof GOURMET 20 cm 4688

99 €

Čínsky kuchársky nôž je vhodný pre krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky. Dĺžka čepele 20 cm, vysoko kvalitná nerezová oceľ, leštené ostrie pre mimoriadnu ostrosť. ​Prepracované rukoväte, pohodlná a bezpečná manipulácia, úplne hygienický. Čínske kuchárske nože sú špeciálne navrhnuté pre tieto požiadavky: krájanie a sekanie bylín, rezanie mäsa, kapusty, zeleniny a ovocia. Nôž je v tvare sekáča, ale nie je vhodný na rezanie kostí !

Podobné produkty

Čínsky kuchársky nôž je vhodný pre krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky. Dĺžka čepele 20 cm, vysoko kvalitná nerezová oceľ, leštené ostrie pre mimoriadnu ostrosť. ​Prepracované rukoväte, pohodlná a bezpečná manipulácia, úplne hygienický. Čínske...
99 €
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža. Je to to pravé pre prípravu nielen jemnej ázijskej, ale i západnej kuchyne. ​Duto vrúbkované ostrie vytvára vzduchové vankušíky, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepení sa na ostrie nože.
79 €
Kuchárska taška je vybavená 5 rôznymi nožmi z radu GOURMET, vrátane 23 cm kuchárskeho noža a ocieľkou pre brúsenie ocele. Vyrobená zo syntetického materiálu. Taška je umývateľná a uzamykateľná tlačidlami.
249 €
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom prilepiť sa na ostrie noža. Rukoväť...
210 €
Nakiri nôž je všestranným nožom pre krájanie zeleniny a ovocia, tvrdého aj mäkkého. Tvar čepele má pôvod v Japonsku. Vďaka tenkej čepeli je obzvlášť vhodný na krájanie jemných plátkov. Priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli...
129 €
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. ​Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepení sa na ostria noža. Dĺžka...
109 €
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža. Dĺžka...
119 €
Kuchársky nôž „Santoku“ kolekcie Classic Ikon má vysokú čepeľ s hladkým ostrím a nepriľnavou úpravou a je ideálny na krájanie a plátkovanie rôznych druhov surovín. Dĺžka čepele 17 cm.
149 €
Nakiri nôž je všestranným nožom pre krájanie zeleniny a ovocia, tvrdého aj mäkkého. Tvar čepele má pôvod v Japonsku. Vďaka tenkej čepeli je obzvlášť vhodný na krájanie jemných plátkov. Priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli...
149 €