Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizovaný banány skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov aj vlákniny .
Na chuti a vôni sa tiež nič nemení. Len sú zrazu chrumkavý, krehký a rozplývajú sa na jazyku .
S lyofilizovanými banánami dostaneš:
všetky vitamíny a minerály, ktorý sa klasickým sušením stráca,
chrumkavý snack, čo sa rozpúšťa na jazyku,
energeticky nabitý jedlo, ktorý skoro nič neváži,
chuť a vôňu ako pri čerstvom ovocí,
fakt dlhú trvanlivosť,
presne 0 g pridaného cukru alebo aditív,
nesírený ovocie,
znovuuzatvárateľný obal, aby to furt chrumkalo.
Ako sa suší mrazom?
Výber plodov je fakt zásadný. Keď nebudú zrelý a čerstvý, tak rozhodne nebudú dobrý. Maliny sa zmrazia na -50 až -100 ° C a toto extrémne otužovanie trvá pokojne celý deň. Potom sa vezmú a začnú sa sušiť. Postupne sa zdvíha teplota a znižuje tlak. Tak dlho, pokiaľ z nich nevytlačím 95% vlhkosti. Pri druhom sušení už sa to fakt žmýkame, pretože cieľom je skrúhnuť vlhkosť na 4–1 %.
Zloženie
100% lyofilizované banány
Nutričné hodnoty v 100 g
energetická hodnota 1517 kJ / 358 kcal, tuky 1,2 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g), sacharidy 77,9 g (z toho cukry 60,9 g), bielkoviny 4,7 g, vláknina 7,8 g, soľ <0,01
Skladovanie
Drž na suchu, v tme, dobre uzavreté a pri teplotách od 10 °C do 25 °C. Čo znamená, že v chladničke je veľmi vlhko, na parapete slnka, v mrazničke zase zima – ale v špajze je to akurát.
Alergény
Môže obsahovať stopy mlieka , mliečnychbielkovín , vajec , sóje , škrupinovýchplodov , arašidov a cereálií obsahujúcich lepok .
LYOFILIZOVANÉ BANÁNY Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizovaný banány skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov aj vlákniny...
Lyofilizované banány potešia každého, kto zbožňuje lahodnú sladkosť a zrelosť ovocia. Ich chuť a aromatickosť sú absolútne nerozoznateľné od čerstvého ovocia, zanechávajú len mierne rozdiely v štruktúre. Počas procesu lyofilizácie sa jemne zbavujú obsahu vody,...
Lyofilizované banány potešia každého, kto zbožňuje lahodnú sladkosť a zrelosť ovocia. Ich chuť a aromatickosť sú absolútne nerozoznateľné od čerstvého ovocia, zanechávajú len mierne rozdiely v štruktúre. Počas procesu lyofilizácie sa jemne zbavujú obsahu vody,...
LYOFILIZOVANÉ VIŠNE Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizované maliny skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov i vlákniny...
LYOFILIZOVANÉ MALINY Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizované maliny skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov i vlákniny...
LYOFILIZOVANÉ ŠVESTKY Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď l yofilizovaný slivky skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov i vlákniny...
LYOFILIZOVANÝ ANANAS Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizované maliny skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov i vlákniny...
LYOFILIZOVANÉ JAHODY Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizované jahody skoro nič nevážia, furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov aj vlákniny....
Lyofilizované marhule Ovocie je plný všetkého možného – hlavne teda vody . Preto sme ju nechali poriadne vymrznúť a zostalo jej menej ako 4 % . Takže aj keď lyofilizované marhule skoro nič nevážia , furt do seba dostaneš hromadu vitamínov, minerálov i vlákniny...