Výbava na potápanie s plutvami 25019

13.99 €

 dvojskla ochrany proti UV žiareniu  golier okuliare s dvojitým tesnením,  trubice uzavretý, koniec označené červenou farbou, elastické popruhy  okuliare nastaviteľné, mäkké a pohodlné  náustok rúrka, veľkosť rebier 37-41 neobsahujú latex , 2 farby, súčasťou balenia,  pružné popruhy na päte,   OBJEDNÁVANÝ TOVAR BUDE ZASLANÝ V NÁHODNOM DIZAJNE 

Podobné produkty

dvojskla ochrany proti UV žiareniu golier okuliare s dvojitým tesnením, trubice uzavretý, koniec označené červenou farbou, elastické popruhy okuliare nastaviteľné, mäkké a pohodlné náustok rúrka, veľkosť rebier 37-41 neobsahujú latex , 2 farby, súčasťou balenia,...
13.99 €
Tieto účinné plutvy znižujú námahu a zaisťujú účinný výkon. Anatomicky tvarovaná a veľmi pohodlná topánočka plutvy.
65 €
Popruhy na plutvy umožňujú zaistenie plutiev tak, aby ste ich nestratili. Je to ideálny doplnok na efektívnejšie plávanie s plutvami, najmä ak sú plutvy o trochu väčšie.
10 €
Plutvy Phazer obsahujú revolučnú kompozitnú technológiu Wave Rib, aby poskytovali potápačom každej úrovne rovnováhu a silu záberu.
110 €
Plutvy na potápanie Avanti Superchannel sú navrhnuté pre potápačov, ktorí hľadajú kombináciu výkonu a účinnosti v jedinej plutve. 3 kanáliky umožňujú vyvinúť mohutnú vztlakovú silu.
79 €
List Gara Modular Impulse doplňujúci kolekciu plutiev Cressi má uhol 29 stupňov, čo optimalizuje dynamiku kmitania pre veľký rozsah pohybov.
100 €
Elastický remienok typu bungee strap vám pomôže veľmi rýchlo si obuť plutvu. Kompatibilný s väčšinou potápačských plutiev.
15 €
Táto plutva na potápanie s ľahkým nazúvaním a používaním umožňuje lovcom začiatočníkom rýchly pokrok. Kompromis medzi dĺžkou a výkonom pomáha začiatočníkovi kontrolovať svoj záber.
50 €
potápanie Plutvy Stingray Evo na podmorský rybolov a nádychové potápanie čierne potápanie Plutvy Stingray Evo na podmorský rybolov a nádychové potápanie čierne
-22 %
Dierovaný list uľahčuje záber pri plávaní, pretože pomáha lepšie odvádzať vodu a viesť list pri pohybe.
90 € 70 €