Vločka na zavesenie 8 cm 2 ks 41815

1.39 €

Podobné produkty

Módna a štýlová: jemná dekorácia s nežnými snehovými vločkami v elegantných sivých tónoch je zdobená hviezdami, korálikmi, drevenými kolieskami a ďalšími prvkami - čím viac, tým lepšie! MDF/textil, celková dĺžka 40 cm. Snehové vločky 8,5 x 9 cm. Hotová dekorácia
3.99 €
Nádherná sada drevených vločiek sa bude hodiť na ozdobenie vianočného stromčeka, umelej girlandy alebo vetvičiek vo váze. Vločky na sebe majú drobné trblietky. Rozmery jednej vločky 8 x 8 x 0,2 cm.
8.49 €
Jednoduchá ale efektná dekorácia rolničky sa bude hodiť na zavesenie na stropné osvetlenie alebo na vstupné dvere. Vždy, keď k vám vstúpi návšteva, krásne zacinká a vytvorí tak kúzelnú vianočnú atmosféru. Výška s povrázkom 27 cm.
14.49 €
Jednoduchá ale efektná dekorácia rolničky sa bude hodiť na zavesenie na stropné osvetlenie alebo na vstupné dvere. Vždy, keď k vám vstúpi návšteva, krásne zacinká a vytvorí tak kúzelnú vianočnú atmosféru.
24.99 €
Jednoduchá ale efektná dekorácia rolničky sa bude hodiť na zavesenie na stropné osvetlenie alebo na vstupné dvere. Vždy, keď k vám vstúpi návšteva, krásne zacinká a vytvorí tak kúzelnú vianočnú atmosféru. Výška s povrázkom 29 cm.
11.49 €
V prírodnom vzhľade, s jemným leskom! Táto snehová vločka s umelecky vyrezávanou lesnou scénou je nádherným pútačom na okne alebo voľne v miestnosti. Drevo, Ø 10 cm. DrevoDrevoS jemnými zlatistými trblietkamiS povrázkom na zavesenie
3.99 €
Nádherné háčkované ozdoby pripomínajú Vianoce za čias našich starých mám. Zaveste ich napríklad na vetvičky vo váze alebo nimi ozdobte umelú girlandu.
5.99 €