Potápačské hračky speedy squid 26031

3.99 €

Ponúka hodiny zábavy pri potápaní Odporúčané učiteľmi plávania Skvelé na rozvoj priestorového povedomia a koordinácie ruka-oko Obsah: 1 súprava sépií (3)

Podobné produkty

Ponúka hodiny zábavy pri potápaní Odporúčané učiteľmi plávania Skvelé na rozvoj priestorového povedomia a koordinácie ruka-oko Obsah: 1 súprava sépií (3)
3.99 €
Na vode sedí rovno Ponúka hodiny zábavy pri potápaní Odporúčané učiteľmi plávania Skvelé na rozvoj priestorového povedomia a koordinácie ruka-oko Obsah: 1 súprava rýb (4)
3.99 €
potápanie Potápačské lovecké rukavice Amara Comfort s hrúbkou 1,5 mm potápanie Potápačské lovecké rukavice Amara Comfort s hrúbkou 1,5 mm
-21 %
Rukavice Amara Comfort sú vyrobené z neoprénu podšitého nylonom s hrúbkou 1,5 mm a majú dlaň potiahnutú látkou Amara na zaistenie maximálnej priľnavosti.
19 € 15 €
Potápačské ramienko, na ktoré môžete všetko zavesiť a usušiť! Každý prvok potápačského vybavenia bude mať na tomto multifunkčnom ramienku svoje miesto!
12 €
Jednoduchý, skladný a mimoriadne čitateľný potápačský počítač na všetko potrebné a na zdieľanie dobrodružstiev s komunitou vďaka DiverLog+!
350 €
Tieto účinné plutvy znižujú námahu a zaisťujú účinný výkon. Anatomicky tvarovaná a veľmi pohodlná topánočka plutvy.
65 €
Žaket Pro HD je obopínajúci žaket s priloženým závažím, ktorý sa isto zapáči mnohým potápačom vďaka jeho kompletnému vybaveniu a odolnému plášťu!
400 €
Hľadáte kompromis medzi cenou, kvalitou a bezpečnosťou? Ponúkame vám masku SNK 500. Je pevná a pohodlná. Sklo z polykarbonátu je nerozbitné.
8 €
Potápačský octopus so záklopkou s nastavovacím kolieskom na prispôsobenie námahy dýchania počas ponoru a systémom dive/predive, ktorý bráni neustálemu prietoku pri vložení do vody.
140 €