Klasické pocínované formičky v tvare orechov, rohlíčkov, lienok a košíčkov ako z dôb našich babičiek, v ktorých možno upiecť tradičné orieškové a čokoládové labky, jemné madlenky, polomáčané chrumkavé orechy zlepované krémom, ale je možné ich vyliať aj čokoládou...
Klasické pocínované formičky priemeru 5 cm ako z dôb našich babičiek, v ktorých je možné upiecť tradičné orieškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, ale je možné ich vyliať aj čokoládou a vyrobiť si svoje vlastné pralinky. Skúste napríklad čokoládky s levanduľou,...
Klasické pocínované formičky na väčšie rožteky ako z čias našich babičiek, v ktorých je možné upiecť tradičné orieškové a čokoládové labky, jemné madlenky, vanilkové rožteky, polomáčané rožky zlepované krémom, ale je možné ich vyliať aj čokoládou a vyrobiť...
Domáca zmrzlina do doma vyrobeného kornútku uchváti nielen deti, hostia na oslave či raute zase ocenia plnené slané kornútky, ktoré sa perfektne hodia k pivu či vínu.Bukový tvarovač kornútkov s priemerom 3,5 cm umožní z práve upečenej vafle rýchlo stočiť kornútok....
Klasické české pocínované formičky v tvare roztomilého snehuliaka, v ktorých možno upiecť tradičné orieškové a čokoládové pracny, jemné madlenky, polomáčané sušienky, ale je možné ich vyliať aj čokoládou a vyrobiť si svoje vlastné sviatočné pralinky.Pri pečení...