Hrnček Snow 07580

6.99 €

Podobné produkty

Vychutnajte si šálku kávy, horúceho kakaa alebo čaju z tohto krásneho porcelánového hrnčeka s motívom snehových vločiek. Jednoduchý dizajn a príjemná kombinácia zlatej a bielej farby sa hodí do každej domácnosti. Hrnček sa pre vás stane dokonalým spoločníkom...
4.99 €
Vychutnajte si obľúbenú horúcu čokoládu, voňavý čaj, kávu alebo akýkoľvek iný horúci nápoj. Tento krásny hrnček s lesklou glazúrou je zdobený bielou vločkou.
9.49 €
Vychutnajte si obľúbenú horúcu čokoládu, voňavý čaj, kávu alebo akýkoľvek iný horúci nápoj. Tento krásny hrnček v tvare plecháčika je zdobený tvárou snehuliaka.
5.99 €
Zima je jedným z tých ročných období, ktoré niektorí ľudia milujú a iní nenávidia. Keď vonku teplota klesne a chrípka zúri okolo, stojí za to siahnuť po osvedčených metódach, ako sa zahriať a odohnať prechladnutie. Mimoriadne účinnou metódou, okrem teplých...
7.99 €
Vychutnajte si obľúbenú horúcu čokoládu, voňavý čaj, kávu alebo akýkoľvek iný horúci nápoj. Tento krásny hrnček s lesklou glazúrou je zdobený červenou chalúpkou, uško je tiež v červenej farbe.
5.99 €