Filcové podložky Cs 521675

1.39 €

Podobné produkty

Hracia podložka Ocean Maximálna zábava pri hraní s vodou bez namočenia To je presne to, čo vodná hracia podložka Ocean robí. Či už doma v detskej izbe alebo na záhrade. Vďaka tejto podložke sa vaše dieťa môže ponoriť do podmorského sveta kdekoľvek. PVC materiál...
14.21 €
Z elastického potravinárskeho materiálu odolného voči poškriabaniu a vhodného na krájanie, vaľkanie a vykrajovanie cesta. Mix farieb Materiál: elastický potravinársky plast Rozmery: 52 cm x 40 cm, Odolná voči poškriabaniu Vhodná na krájanie, vaľkanie a vykrajovanie...
12.49 €
Sada bielych plstených podložiek 8mm + 17mm 52ks.
2.09 €
Vďaka hrúbke 8 mm a veľkosti M (170 × 62 cm) táto karimatka poskytuje priľnavosť a pohodlie. Ideálna na striedanie okamihov intenzívnej námahy a strečingu na podlahe.
28 €
Mimoriadna priľnavosť tejto podložky je inšpirovaná basketbalovými loptami. AJ keď sa potíte, nešmyknete sa! Vďaka veľkosti M (170 × 62 cm) a hrúbke 8 mm je pohodlná pri cvičení na podlahe.
22 €
Podložka má pohodlný a odolný povrch, ktorý zaručuje účinnú ochranu a tlmenie počas cvičenia. Vďaka špeciálnemu poťahu na spodnej strane sa nešmýka na podlahe.
14 €
Podložka má naspodku tenkú protišmykovú fóliu a na vrchnej strane priľnavú fóliu, ktoré umožňujú cvičiť bez pošmyknutia a zaisťujú dokonalú priľnavosť medzi rukou a podložkou. Bezpečné používanie.
30 €