Stránku "volnejsie cyklisticky dres rogelli team 20 s dlhym rukavom cierny 001971" sa nám nepodarilo nájsť.

Tento produkt už nie je v ponuke. Skúsili sme pohľadať vhodné alternatívy:

Taška Touring je vyvinutá pre najnáročnejších cyklistov. Náš rad Touring poskytuje výnimočnú trvácnosť a veľmi vysokú úroveň vodotesnosti (IPX6).
70 €
Táto taška je vyvinutá pre najnáročnejších cyklistov. Poskytuje výnimočnú odolnosť a veľmi vysokú úroveň vodotesnosti (IPX6).
65 €
V batohu s objemom 12 litrov a dobrým usporiadaním prenesiete všetko potrebné. Oceníte sieťovinu na chrbte a možnosti nastavenia.
50 €
Dobré držanie hydrovaku CAMELBAK SCUDO: veľký objem a dobré rozdelenie priehradiek. Je vybavený píšťalkou, bezpečnostnými prvkami a ochranou pred dažďom.
75 €
bundy a vesty Zimná bunda na cestnú cyklistiku vo veľmi chladnom počasí Racer Xtrem sivá bundy a vesty Zimná bunda na cestnú cyklistiku vo veľmi chladnom počasí Racer Xtrem sivá
-33 %
Hrejivá bunda s podšívkou a odnímateľným nákrčníkom. Táto priliehavá bunda s minimálnou plochou vystavenou vetru vás udrží v teple pri -5 °C až 10°C. Vetruvzdorný, priedušný a vodoodpudivý materiál!
90 € 60 €
Hrejivá bunda s podšívkou a odnímateľným nákrčníkom. Táto priliehavá bunda s minimálnou plochou vystavenou vetru vás udrží v teple pri -5 °C až 10°C. Vetruvzdorný, priedušný a vodoodpudivý materiál!
90 €
dámske tenisky Cyklistické tretry na horskú cyklistiku Giro Troop Boa čierne dámske tenisky Cyklistické tretry na horskú cyklistiku Giro Troop Boa čierne
-12 %
Zvršok zo sieťoviny je veľmi priedušný a vonkajšia úprava seamless nemá žiadne švy. Ďalšou výhodou je systém rýchleho a intuitívneho upínania pomocou kolieska BOA.
90 € 79 €
Nohavice sú ľahké a priedušné, s laserom vyrezávanými otvormi na stehnách a za kolenami.
45 €
cyklistick Cyklistická helma na cestnú cyklistiku Aerofit 900- Black/Yellow cyklistick Cyklistická helma na cestnú cyklistiku Aerofit 900- Black/Yellow
-27 %
Prilba určená na cestnú cyklistiku a MTB cross-country (XC) ponúka aerodynamiku a ventiláciu. Vďaka technológii odlievania In-Mold je ultraľahká a odolná zároveň.
55 € 40 €