Stránku "suprava na marinovanie cattara" sa nám nepodarilo nájsť.

Tento produkt už nie je v ponuke. Skúsili sme pohľadať vhodné alternatívy:

Praktická marinovacia súprava je vhodná na potieranie mäsitých potravín pri grilovaní. Je zložená z nádoby z nehrdzavejúcej ocele, ponúkajúcej objem až pre 500 ml marinády a štetcom so silikónovými štetinami. Oba nástroje je možné zavesiť na háčik vďaka otvorom...
8.49 €
Dóza na marinovanie a nakladanie vám pomôže pripraviť utopence, hermelín, nakladanú kapustu, ale aj mäso na grilovanie. Vďaka pružinovému viečku pevne stlačíte nakladané potraviny. Znížite tak spotrebu oleja, marinády i nálevu. Chute mäsa, zeleniny, korenín...
14.99 €
Tofu je rastlinná alternatíva mäsa a syra, ktorá si svoju popularitu vydobyla nielen medzi vegetariánmi a vegánmi. Má vysoký podiel bielkovín, vďaka čomu prispieva k rastu a udržaniu svalovej hmoty. Neobsahuje zbytočné prídavné látky, a tak je tofu obľúbené...
1.3 €
Tofu je rastlinná alternatíva mäsa a syra, ktorá si svoju popularitu vydobyla nielen medzi vegetariánmi a vegánmi. Má vysoký podiel bielkovín, vďaka čomu prispieva k rastu a udržaniu svalovej hmoty. Neobsahuje zbytočné prídavné látky, a tak je tofu obľúbené...
5.95 €
Kúpte si túto ihlu na marinovanie od značky nemeckej značky Westmark. Môžete ju použiť na navlhčenie, marinovanie a glazovanie mäsa, rovnako ako na nanášanie marinády priamo na vyprážané jedlo. Mäso tak zostane pekne šťavnaté a nevysušuje sa.Produkt sa skladá...
14.49 €
Často nakladáte mäso, kapustu, utopence alebo hermelín? Ukážeme vám, že to ide ešte ľahšie a efektívnejšie. Dóza k marinovaniu a nakladaniu je pomocník, ktorého si obľúbite. Kúzlo skvele naložených potravín spočíva nielen v dostatočnom čase, ktorý ingredienciám...
17.99 €
Praktická marinovacia súprava je vhodná na potieranie mäsitých potravín pri grilovaní. Je zložená z nádoby z nehrzdavejúcej ocele a štetcom so silikónovými štetinkami. Oba nástroje je možné zavesiť na háčik.Rozmer nádoby: 11,5 x 7 x 26 cm (pr. x v x dl.)Dĺžka...
5.99 €
Pre ľahké tenderizovanie a marinovanie mäsa pečeného vcelku. Marinovacia vidlička GrandCHEF s tromi dlhými čepeľami tenderizuje, teda zmäkčuje, mäso pripravované vcelku.Počas tenderizácie (prepichania mäsa vidličkou) preniká do mäsa aj marináda z jeho povrchu....
5.99 €