Neoprenové nohavice Hiko sport Smiler Woman 45200

148.4 €

Neoprenové nohavice Hiko sport Smiler Woman 45200 Dámsky strih sa záševkami na prsiach a ďalšími drobnými úpravami. SMILER z neoprénu o sile 4mm. Oderuvzdorný nános TATEX na kolenách a v sedacej časti chráni najviac zaťažované časti obleku a ďalej zlepšuje i termoizolačné vlastnosti v týchto partiách. Ďalšou výhodou je protisklzový efekt tohto nánosu, čo ocenia najmä raftári. Predkolenia sú naviac zosilnené materiálom SUPRATEX. Vodácke oblečenie » Vodácke nohavice » Neoprenové nohavice Hiko sport Smiler Woman 45200

Podobné produkty

Neoprenové nohavice Hiko sport Smiler Woman 45200 Dámsky strih sa záševkami na prsiach a ďalšími drobnými úpravami. SMILER z neoprénu o sile 4mm. Oderuvzdorný nános TATEX na kolenách a v sedacej časti chráni najviac zaťažované časti obleku a ďalej zlepšuje...
148.4 €
Neoprénové nohavice Hiko šport Smiler + LJ 45301 Oblek vyrobený z neoprénu o tlošťce 4 mm. Vďaka kombinácii rôznych druhov neoprénu sme dosiahli optimálneho komfortu ako pri pohyblivosti, tak termoizolačných vlastnostiach. Na exponovaných miestach je použitý...
148.4 €
Tieto brodiace nohavice vám vďaka neoprénovému izolačnému materiálu s hrúbkou 3 mm poskytujú dobrú ochranu proti chladu.
115 €
nohavice Rybárske neoprénové brodiace nohavice 500 Thermo 3 mm nohavice Rybárske neoprénové brodiace nohavice 500 Thermo 3 mm
-4 %
Tieto brodiace nohavice vám vďaka neoprénovému izolačnému materiálu s hrúbkou 3 mm poskytujú dobrú ochranu proti chladu.
115 € 110 €
Tieto brodiace nohavice vám vďaka neoprénovým izolačným materiálom s hrúbkou 4 mm poskytujú pocit ľahkosti a pritom vás chránia pred chladom.
150 €
Tieto 2 mm neoprénové nohavice majú veľa predností: sťahovacia šnúrka, vystužený zadok a kolená. Boli navrhnuté tak, aby sa ľahko prispôsobili rôznym postavám.
35 €
Tieto neoprénové nohavice sú navrhnuté na vodácke športy. Umožňuje prispôsobiť oblečenie do chladného počasia.
35 €
Vnútorný hladký neoprén, vonkajší nylon s tmavým maskovacím vzorom. Tento dizajn poskytuje skutočný trojrozmerný efekt. Vonkajší nylon je ultra-strečový a hydrofóbny.
130 €
Priedušné brodiace nohavice vybavené neoprénovými ponožkami poskytujú veľkú voľnosť pohybu a zároveň regulujú potenie. Ich štvorvrstvový materiál vám zaručí dobrú odolnosť.
150 €