Stránku "hrejivejsia damsky cyklodres rogelli impress s dlhym rukavom modro ruzovy 010190" sa nám nepodarilo nájsť.

Tento produkt už nie je v ponuke. Skúsili sme pohľadať vhodné alternatívy:

Sú určené na použitie počas veľkej časti jesene a zimy v závislosti od regiónu a poskytujú dobrú úroveň pohodlia pri jazde na bicykli.
20 €
Udržujte svoje ruky v teple a suchu vďaka týmto návlekom, ktoré si môžete nasadiť na riadidlá bicykla. Jedna veľkosť. Návleky na bicykel s ekologickým dizajnom sú čiastočne vyrobené z recyklovaného polyesteru.
30 €
Hľadáte legíny, v ktorých môžete bicyklovať aj v zime na krátke i dlhé vzdialenosti? Neváhajte, tieto legíny sú ako stvorené pre vás.
60 €
Ostaňte v teple a chráňte sa pred vetrom počas jazdy v meste vďaka vate a vodoodpudivej látke so záterom. Zipsy na bokoch umožňujú reguláciu vetrania.
90 €
Udrží vás v teple a ochráni pred dažďom vďaka vate a nepremokavej tkanine so záterom. Zipsy na bokoch umožňujú reguláciu vetrania počas jazdy na bicykli. Viditeľnosť v tme (OOP).
90 €
Ostaňte v teple a chráňte sa pred vetrom počas jazdy v meste vďaka vate a vodoodpudivej látke so záterom. Zipsy na bokoch umožňujú reguláciu vetrania.
90 €
Bunda z impregnovanej polybavlny s nezameniteľným štýlom. Spája odolnosť, hrejivosť a vodoodpudivosť vhodné do chladných dní.
130 €
Vynikajúce na prechodné obdobie! Priedušné dotykové rukavice sú zosilnené na dlani a prstoch na zaistenie väčšej odolnosti počas vašich aktivít v prírode.
15 €
Hrejivý vankúšik na ruky sa aktivuje automaticky pri kontakte so vzduchom. Ideálne použiť pred tým, ako budete mať studené ruky, prípadne na zahriatie, ak je to potrebné. Fúkaním naň urýchlite štartovanie.
7 €