Stránku "damske silne hrejive cyklonohavice rogelli nero s gelovu vystelkou cierne 010290" sa nám nepodarilo nájsť.

Tento produkt už nie je v ponuke. Skúsili sme pohľadať vhodné alternatívy:

nohavice Pánske cyklistické nohavice RC 500 s výstelkou čierne nohavice Pánske cyklistické nohavice RC 500 s výstelkou čierne
-26 %
Na tieto nové cyklonohavice RC500 pri bicyklovaní zabudnete vďaka sieťovinovým trakom, ergonomickej látke a gélovým vložkám. Široká guma v spodnej časti zaručuje dobré držanie.
46.99 € 35 €
Vďaka našej novej dvojelastickej koži, vysokej hustote a mäkkej pene je zaistené maximálne pohodlie.
15 €
Naše prvé cyklonohavice pochádzajúce zo spolutvorby!Zvláštnu pozornosť sme venovali trakom a spodnej časti. Výsledok:úžasné spevnenie bez veľkého tlaku!
30 €
Úchytmi upevníte cyklonosič o auto.
8 €
Naše prvé cyklonohavice pochádzajúce zo spolutvorby!Zvláštnu pozornosť sme venovali pásu a spodnej časti. Výsledok:úžasné spevnenie bez veľkého tlaku!
20 €
Praktický doplnok na ochranu bicyklov na cyklonosiči. Ľahko sa inštaluje, pripevňuje sa priamo na bicykel (na vidlicu a prevodník) pomocou suchého zipsu.
15 €
Vybavte sa v prechodnom období 3/4 cyklonohavicami na ochranu vašich kĺbov pred chladom počas výjazdov v trvaní cca 2 h.
19.99 €
nohavice Pánske cyklonohavice bez trakov na cykloturistiku RC 100 čierno-modré nohavice Pánske cyklonohavice bez trakov na cykloturistiku RC 100 čierno-modré
-20 %
Naše prvé cyklonohavice pochádzajúce zo spolutvorby!Zvláštnu pozornosť sme venovali pásu a spodnej časti. Výsledok:úžasné spevnenie bez veľkého tlaku!
20 € 16 €