Stránku "acra sipky k tercum 47621" sa nám nepodarilo nájsť.

Tento produkt už nie je v ponuke. Skúsili sme pohľadať vhodné alternatívy:

Elektronický terč na šípky Echowell AC 100 je moderný a technicky prepracovaný terč pre 1-8 hráčov. Je vyrobený z tvrdeného vysoko odolného plastu. 20 hier so 158 hernými variantmi a napájanie adaptérom do elektrickej siete sú vlastnosti, ktoré radia tento...
78.8 €
Zahraj si šípkový turnaj spoločne so svojim kamarátom! Kto má lepší zásah a zvíťazí? Obľúbená hra precvičí tvoj postreh a zručnosť! Balenie obsahuje magnetický terč a 6 plastových šípok, ktoré zaručia bezpečnú hru. Veľkosť: 30 cm Odporúčaný vek: od 3 rokov
18.8 €
Hľadáte jednoduchý terč so šípkami, aby ste sa zahrali s rodinou? Terč Plastip so svojimi 3 šípkami je pre vás stvorený.
15 €
Chcete objaviť tradičné šípky? Tento obojstranný terč s priemerom 42 cm sa dodáva so 6 šípkami. Jednoducho sa inštaluje a má všetko, aby ste si hru v rodine užili.
15 €
Hľadáte terč so šípkami ako na súťaž?Vďaka oficiálnej veľkosti, zloženiu z prírodných vlákien a tenkým rozdeľovačom bez drôtov si svoje skóre môžete optimalizovať.
39 €
Hľadáte elektronický terč, ktorý za vás bude počítač skóre? Terč ED 110 s 20 hrami vám umožní meniť hry.
25 €
Hľadáte dobrý pocit a trvácnosť súťažného terča so šípkami? Tento terč oficiálnej veľkosti z prirodzených vlákien je pre vás stvorený.
29 €
Hľadáte elektronický terč, ktorý spočíta body a zapája sa do elektriny?Terč ED 520 so 4 obrazovky je pre vás ideálny. Koniec diskusií, hor sa do hrania.
69 €
Voľba profesionálov! Jeho konštrukcia z prírodných SISALOVÝCH vlákien zaručuje dobré pocity. Tenké rozdeľovače bez sponiek pomáhajú optimalizovať časť so skóre.
50 €